Nimet İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu, 21. yüzyıla yakışır fiziki yapıya kavuşturarak; öğrencilerimizi, velilerin ve çevrenin etkin katılımıyla, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Çalışkan, Bireyler olarak yetiştirip, Ereğli’nin seçkin bir okulu haline getirmektir.

Misyon: Biz; Vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisini benimsemiş; hakkı, hukuku, adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı, yeniliği, değişimi, gelişmeyi, çalışmayı ve üretmeyi bir hayat tarzı haline getirmiş; kendine güvenen, idealist bireyler yetiştirmek için varız...

Başarılar: Değişik Sportif ve Kültürel etkinliklerde ilçe başarıları vardır

Saatler: Sabah:09:00-14:40
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimiz Sportif Yetenekleri doğrultusunda gerekli alanlara yönlendirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda her yıl çok sayıda değişik eTwinning projeleri ve yerel projeler yapılmaktadır.

Telefon - 0372 3237369

WEB - https://nimet.meb.k12.tr