SUAT KARAARSLAN - MÜDÜR YARDIMCISI

12/02/1987 Zonguldak/Kozlu doğumludur.2009 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.Aynı yıl Ağrı Merkez Çatali Paşa Köyü 3.Boğaziçi İlkokuluna atandı.Daha sonra Ağrı Aşağı Saklıca Köyü İlkokulu nda görev yaptı.Buradan da Ağrı Merkez Soma 13 Mayıs Madencileri İlkokulu na tayin oldu.2015 yılında isteğe bağlı il dışı atamaları sonucu Zonguldak Ereğli Hasankahyalar Köyü ilkokuluna atandı.Kurumun köydeki öğrenci azlığından dolayı kapatılması nedeniyle Zonguldak Ereğli  Ormanlı Beldesi´ndeki Sinitli İlkokulu´na tayin oldu.Burada da 1 yıl çalıştıktan sonra Müdür yardımcılığı sınavına girip 83 puan alarak yapılan puan üstünlüğü atamaları sonucunda Zonguldak Ereğli Nimet İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak 26/09/2016 tarihinde atandı.Halen okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.